6 september 2010

WOMANCE

Bild: Alex, Malin, Becca och så jag.. Lisa *skoja*

Nu är måndagen över också, men helgen spenderades i Nyköping med Becca minsann!
Hann kolla in hennes nya lya, jobb och uteliv. Åt godaste sushin ever! Alltså, seriöst.. har inte ätit godare och jag har ändå testat fem andra ställen. 5 av 5 toasts. 

Nu när man kommit hem, packat upp klädväskan och fått med sig den efterlängtade skon (läs: en sko, inte två) som Becca haft hos sig i en halv evighet, så känner man hur allt luktar rök. *pik till alla rökare* Inget konstigt om man hängt med en "feströkare", men lukten får en redan att sakna henne. Tur nog så bor vi inte långt ifrån varandra igen och vi ses nog snart igen!

Hahaha, just det! Jag och Becca fick för oss att montera ihop hennes sprillans nya skohylla/låda/byrå/vetintehurjagskaförklara mitt i natten. Kanske ska tillägga att vi precis kommit hem från kvällens partjande på stan och var lite b-rusade. Trot eller ej så gick det bättre än bäst, fram tills att vi insåg att vi skulle behöva en borrmaskin och borra i väggen, så vi fick gå och lägga oss i stället. Trevligt att leka byggare bob med ikeas pussel i alla fall!

Bra helg! 

Inga kommentarer: